Riditti

De meest verrassende manier
om jouw boodschap over te brengen!

De boodschap die je nooit meer vergeet

Stuur jouw booschap via een Riditti geschenk en speel 24 uur lang verstoppertje.

Maak nu iemand gelukkig

Jouw bericht vergeten ze nooit meer.
N
a 24 uur ontdekken ze pas wie je bent.

Schenk een vleugje magie

Bezorg iemand een onvergetelijk moment door jouw boodschap op  een originele manier over te brengen. Via een Riditti geschenk ontvangen ze een magische code met een tip die verwijst naar onze website. Laat het spel beginnen.

24 uur lang speel je verstoppertje

De magische code geeft toegang  tot onze website. Daar geven we nog niets prijs. We maken de verrassing compleet. ‘Kom over 24 uur terug’ is de mysterieuze boodschap. Het aftellen is begonnen.

Het plezier van de ontdekking maakt iedereen gelukkig

Jouw verrassing wordt het gespreksonderwerp van de dag. Wie is toch die gulle schenker ? Iedereen gaat op zoek. Na 24 uur geven we het geheim prijs. Jouw boodschap wordt onthuld. Hou je klaar voor de verrassende reacties. 

Zoek je nog inspiratie?

Meest populaire boodschappen

 • Bedankt

  Een woordje van ‘Dank’

  50,00

  Stuur jouw welgemeende ‘Dank je wel’ niet zomaar de wereld in. Met een Riditti boeket doe je dat op een originele manier en kom je verrassend uit de hoek. Wat je geeft krijg je in veelvoud terug.

  Schrijf je boodschap
 • Ho, ho, ho,…

  50,00

  De meest originele manier om jouw kertsboodschap de wereld in te sturen. Via een  Riditti boeket doe je dat op een originele manier zodat je dit moment nooit meer vergeet.

  Schrijf je boodschap
 • Ik hou van jou!

  50,00

  Waarom zou je een reden nodig hebben om ‘Ik zie je graag’ te zeggen.  Via een Riditti boeket blijft deze boodschap nog lang hangen. Dit wordt één van die momenten die je blijft koesteren.

  Schrijf je boodschap

Vind je Riditti leuk ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek onze nieuwe leuke boodschappen en aanbiedingen als eerste.

5% korting

Onze favoriete selectie

Gedaan met zoeken om iemand originelen manier iets te vertellen. De leukste manier is via Riditti.
Ontdek onze selectie van favoriete boodschappen.

Een baby!

Een speciale boodschap vraagt een speciaal moment. 

Smile

Tover een glimlach op iemands gezicht. 

Riditti on tour

D-Day op ROB

Dan is het zover, de opnames bij ROB worden uitgezonden. Een ‘short moment of fame’ want we worden herkend in ons dorp. Zijn jullie die van ROB…zeg ne keer Riditti kan ik ook zonder computer bestellen?

Wat een hondeleven

Zoeken naar een origineel cadeau kan vermoeiend zijn. Soms zijn er zo van die dagen dat het je teveel wordt. Maar met Riditti is het zoeken kinderspel. Je moet alleen zoeken naar een originele boodschap….

Onze floristen

De reacties op onze boeketten zijn unaniem lovend. Fijn dat we kunnen bogen op ons netwerk van lokale floristen. Hierdoor kunnen we leveren over gans België. Ontdek wie ze zijn. Of nog leuker, loop er even langs. Het zijn toppers.

Had het geluk een ‘riditti’ te mogen ontvangen. De 2 dames die bij ons de ontvangst verzorgen hadden zelfs de 24u in hun agenda gezet, zo nieuwsgierig waren ze! Heel het kantoor was benieuwd. Echt een heel vernieuwend en ook zakelijk interessant concept.

Jan Coninx

-Advocaat

Vandaag moet alles instant zijn. Soms vergeten we dat stilstaan bij de dingen loont. Met Riditti zeggen we even halt tegen dat alles. Door je geduld 24 uur op de proef te stellen wordt het cadeau nog meer gesmaakt. Als je natuurlijk zelf het mysterie kan bewaren. 

Trees De Bruyne

-Co-Founder

We willen vooral het lokaal ondernemerschap in de verf zetten. Floristen hebben het ontzettend moeilijk. Het beroep wordt zwaar onderschat. Daarom zijn we ook zo trots op ons Floristen Netwerk. Onze geschenken moeten altijd de ganse familie gelukkig maken.

Hilde Pollet

-Co-Founder

Als triatleet met een grondige kennis over voeding zag ik al snel dat véél van de gezonde tussendoortjes alsnog te veel vetten, suikers en toevoegingen bevatten.  Samen met onze professionals selecteren we die tussendoortjes die echt gezond zijn! Dankzij Riditti kunnen die nu ook op een ‘verrassende manier worden geschonken.

 

Kevin 

-Founder Just Bite

Handige links

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Coming soon