fbpx https://riditti.com?gb=1

Hoe kan je ons bereiken

Address

Vijverstraat 7

3110 Rotselaar

Email

Info@riditti.com

Telefoon

+ 32 496 52 12 08

Stuur ons een email

Duid aan wat het beste past

Waarom kiezen voor Riditti

Versla de competitie

Nieuwsbrieven worden niet altijd gelezen en met de GDPR in het verschiet wordt klanten bereiken er niet altijd makkelijker op. Dankzij Riditti ben je zeker dat jouw boodschap wordt gehoord want bloemen worden op een centrale plaats gezet en er wordt over gepraat. Door pas na 24 uur te verklappen wie het boeket heeft geeschonken zwengelen we de mond-tot-mondreclame aan. Met deze unieke manier van marketing voergen maak je gegarandeerd indruk op jouw klant en zijn entourage.

Marketing zonder zorgen

Via ons digitaal platform kan je alles makkelijk vooraf inplannen. Net voordat er een belangrijk contract van één van je grote klanten afloopt of wil je zeker zijn dat jouw belangrijke boodschap wordt gelezen.  Geef jou klantendienst deze krachtige tool in handen zodat ze het kunnen inzetten waneer zij het nodige achten. Via ons digitaal platform geef je mee wie, waar en wanneer de boodschap moet ontvangen. Wij zorgen voor de rest.

Wij zorgen voor alles

Hoe eenvoudig kan het zijn? Zodra wij uw bestelling krijgen, is het aan ons om aan de slag te gaan. Eén van onze lokale floristen uit ons netwerk creëert een origineel verrrassingsboeket in een prachtige vaas en zorgt voor de persoonlijke toets bij levering.  Deze bloemisten zijn gekozen op basis van kwaliteit en service. Het enige wat u hoeft te doen is wachten op leuke reacties achteraf. Via ons digitaal platform kan je zien of jouw klant al de ware toedracht heeft ontdekt.