Selecteer een pagina

Frequently Asked Question

[breadcrumbs]
Je hebt een Riditti geschenk ontvangen

Bij het geschenk hoort een kaartje met een kraslaagje. Verwijder het kraslaagje want hieronder zit jouw magische code. Surf naar my.riditti.com en vul daar jouw magische code in. Als het goed is ontdek je daar het vervolg van het verhaal.
Hou je magische code goed bij.

Magische code kwijt ?

Bij het geschenk zat een kaartje met een magische code. Ben je het kaartje kwijt ? Stuur een mailtje naar support@riditti.com. We bezorgen jou de code opnieuw.

Neen, onze leveranciers weten ook van niets

De identiteit van de gulle schenker is ook bij onze leveranciers niet gekend. Dus je hoeft bij hen niet aan te dringen. Geduld is een mooie deugd.

Riditti voor bedrijven

Riditti is ook ideaal voor bedrijven. Je hebt één leverancier voor al jouw relatiegeschenken of loyalty acties. Wij garanderen dat jouw boodschap zeker wordt gelezen.
Ook de administratie via een maandelijkse factuur is mogelijk. Stuur even een mailtje naar info@riditti.com en we maken graag een afspraak voor een voorstel op maat van jouw noden. We denken graag mee.

Hoe werkt het ?

Het concept is eenvoudig. Via onze site bezorg je ons alle informatie. Wij doen de rest. Jouw geschenk wordt gepersonaliseerd met jouw persoonlijke boodschap. Onze leveranciers bezorgen het geschenk samen met een kaartje met een magische code. Op onze website my.riditti.com vul je deze magische code in. Dan begint de timer te lopen. Pas 24 uur later ontdek je de persoonlijke boodsschap van de gulle schenker.

Waarom is een emailadres handig?

We leveren via Bpost Zij staan in voor een perfecte levering en service. Omdat het geschenk als pakje wordt verzonden en we het moeten kunnen traceren is een email handig. Indien na levering de magische code niet wordt gebruikt sturen we ook 1 reminder email. Voor de bestemmeling blijft wie het geschenk schonk altijd een geheim.

Levertermijn.
We moeten jouw persoonlijke boodschap kunnen koppelen aan de magische code. Daarom kunnen we niet dezelfde dag leveren.
Jouw boodschap is de kers op de taart

Jouw boodschap is de kers op de taart. Je kan kiezen. Ofwel kies je één van onze kaartjes uit onze collectie. Of je gaat zelf aan de slag.  Kies jouw eigen foto of kies voor een eigen video boodschap.

Vragen of suggesties ? Contacteer ons

Je zit met een dringende vraag contacteer ons gewoon via mail info@riditti.com of geef ons een belletje +32 496 52 12 08. 

Winkelwagentje